Combo FIT MADROTERAPIJA

Naredi nekaj zase in za svoje telo.

Predstavlja starodavno obliko masaže, ki se izvaja z lesenimi valjčki in lopaticami. Stimulira se limfni sistem, razbijejo se maščobne celice, ki so prepletene v skupke, iz njih se sprosti maščoba, ob čemer se rezultat ne odraža le v zmanjšanem obsegu, pač pa tudi lepšemu tonusu in bolj napeti koži.

Metoda pomaga pri odpravljanju strupov iz telesa, priljubljena pa je tudi zaradi rezultatov na predelu zadnjice. Tekom neinvazivne izvedbe naj bi namreč dosegli dvig zadnjice, občutno bolj čvrsto kožo in manjši obseg. Je tudi zelo učinkovita naravna medota pri odpravljanju celulita.

Kako vam lahko pomagam z maderoterapijo?

Maderoterapija je posebna tehnika masaže za odpravljanje celulita in preoblikovanje telesa.

 

Masaža se izvaja z različnimi lesenimi valjčki, na različnih delih telesa odvisno od težave (odprava celulita, dvig zadnjice, odprava maščobe, detox, …).

 

Maderoterapija se priporoča tudi za odpravljanje bolečin, sprostitev in lepši tonus kože.

 

Tudi za obraz poskrbim, z maderoterapijo obraza, ki se izvaja na isti način kot za telo samo, da so pripomočki manjši. V vašem obrazu celice oskrbimo z kisikom, osvežimo obraz, učvrstimo obraz, … Viden je takojšen lifting, ki je alternativa botoksu,..

Ko želimo imeti hitrejši učinek izgube maščobe, hujšanja ali učvrščevanja telesa, seveda priporočam kombinacijo vadbe in maderoterapije. Ob začetku sprememb telesa (izguba maščobe, kilogramov, problikovanje) se sama struktura kože spreminja. Z maderoterapijo vam jo izboljšamo in sproti odpravljamo celulit, pomaga pa tudi pri samem hujšanju ter pospeši rezutate.

 

Call Now Button Scroll to Top