Combo FIT VODENA VADBA

Močna, pogumna, samozavestna je vsaka ženska. Vsaka ženska zmore prav vse.

ComboFit je vodena vadba za ženske, z različnimi pristopi funkcionalne vadbe. Vadba je sestavljena iz različnih vaj pri katerih uporabljamo različne pripomočke (uteži, elastike, drsnike, steperje, … vključeni so tudi elementi borilnih veščin, ki jih uporabim pri ogrevalnem delu vadbe).

 

Sestava treninga je spontana in vedno se razlikuje od prejšnjega, s čimer telo vsakič po malo spravimo v stres, zaradi česar je napredek boljši.

Vadba torej vsebuje skupek različnih vaj za moč, kondicijo, topljenje maščob, koordinacijo in krepitev mišičnih skupin.

Kdaj se pridružiti vadbi?

Vsak posameznik doživi trenutek v življenju ko se počuti brez volje, utrujen, brez življenja v sebi in se v svojem telesu ne počuti več dobro. To pomeni, da je čas za spremembo, saj nam telo sporoča željo po drugačnem ritmu.

Ženske nikoli ni prepozno, da se odločite za vadbo. Leta niso pomembna tudi kondicija ne. Vsaka ima pomisleke še preden preizkusi svojo sposobnost. Moja ekipa je sestavljena iz žensk različnih starosti in vse so bile začetnice s pomislekom ter skrbjo, da niso zmožne izvesti treninga.

 

Ženske verjemite mi, ni stvari katere ženska z svojo vztrajnostjo ne zmore, zato brez “cincanja” naredite nekaj za svoje telo, ker vam bo hvaležno, ve pa se boste počutile odlično.

To je vadba, ki ni namenjena samo oblikovanju telesa in izgubi kilogramov, temveč tudi umiritvi duha in uma ter zabavi in sprostitvi. Ne gre se samo za vadbo, temveč tudi osebnostno rast vsake posameznice, povezovanje in podporo.

Call Now Button Scroll to Top